Η sim σας προσφέρει τις υπηρεσίες της με αξιοπιστία και υπευθυνότητα.

Υπηρεσίες

Υπηρεσίες SIMLE

Στόχος μας είναι να παρέχουμε υψηλότατο επίπεδο υπηρεσιών σε όλους τους πελάτες μας.

 • web design

  Κατασκευή Ιστοσελίδων

  Στην sim σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδων είναι αναμφισβήτητα τα αντικείμενα που κατέχουμε. Μετά από εμπειρία σε θέματα ανάλυσης ,σχεδιασμού , υλοποίησης και δοκιμών δίνουμε σε εσάς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για να σταθείτε σε μια αγορά της τεχνογνωσίας και να κάνετε την διαφορά. Μαζί μας η κατασκευή επιτυχημένων ιστοσελίδων θα γίνει για εσάς απλή.

  Δείτε περισσότερα

 • seo

  Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων

  Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων στις μηχανές αναζήτησης (SEO) ή αλλιώς search engine optimization είναι η διαδικασία για τη βελτίωση της προβολής του δικτυακού τόπου ή μιας ιστοσελίδας σε μηχανές αναζήτησης μέσω φυσικών ή οργανικών αποτελεσμάτων στα αποτελεσμάτα αναζήτησης
  Δείτε περισσότερα

 • Διαφήμιση στα Social Media

  Facebook, Twitter, MySpace και το YouTube είναι τα κυρίαρχα ονόματα στον κόσμο των social media και η έλλειψη παρουσίας της ιστοσελίδας σε αυτά τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης γίγαντες δεν αποτελεί πλέον επιλογή.
  Δείτε περισσότερα

 • Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

  Συμβουλευτική υποστήριξη του πελάτη μας κατα την διάρκεια του έργου. Πραγματοποίηση ολοκληρωμένης ανάλυσης απαιτήσεων , συμβουλές για την μεγαλύτερη επιτυχία και εκμετάλευση του αποτελέσματος.
  Δείτε περισσότερα

 • PPC (Pay Per Click)

  Pay per click (PPC) είναι ένα μοντέλο διαφήμισης στο Internet χρησιμοποιείται για να μεταφέρει τη δραστηριότητα σε ιστοσελίδες, όπου οι διαφημιστές πληρώνουν την εισερχόμενη κίνηση, όταν η διαφήμιση γίνεται με κλικ
  Δείτε περισσότερα

Κατασκευή Ιστοσελίδων